Ingen start i South Swedish Rally för Mattias Adielsson

Det blir ingen start för Mattias Adielsson och kartläsaren Maja Bengtsson i årets South Swedish Rally kommande helg. Mattias förklarar varför.

I måndags eftermiddag kom äntligen Colin, mitt och Nathalies första barn. En fin liten kille på 51 cm och 3,6 kg. Förlossningen var lång och inte helt okomplicerad så det hela slutade med ett kejsarsnitt. Nu mår vi efter omständigheterna bra och jag är så imponerad av Nathalies kämparanda. Just nu är mitt fokus på min familj så en start i South Swedish Rally är inte att tänka på. Ni som känner mig vet att jag alltid försöker hitta lösningar och se möjligheter för att kunna få ihop allt, men den här gången prioriterar jag familjen. Jag tror heller inte mitt fokus på rally hade varit det rätta under helgen därför bromsar vi innan, men vi kommer snart igen och då mycket starkare, säger Mattias Adielsson.