Mattias Adielsson segerviss inför
finalen av Rally-SM

På lördag dags för den sista deltävlingen av årets Rally-SM. Mattias Adielsson och Maja Bengtsson kommer till start med sin M-Sport supportade Ford Fiesta Rally2. Västrallyt, som har huvudort Trollhättan, står på programmet.

Det här ska bli roligt, de senaste tävlingarna har vi hittat rätt med bilen och det har äntligen visats sig i resultaten, säger Mattias Adielsson.

Västrallyt avgörs över tio specialsträckor på lördag. Starten sker vid klockan 08,00 och målgången är beräknad till klockan 17. Under den tiden skall tre etapper köras med service mellan. Västrallyt har tidigare varit med i Rally-SM och brukar alltid leverera bra arrangemang och utmanande vägar.

Vi går för seger, det kommer bli tufft i det här startfältet men vi ska göra ett riktigt försök. Möjligheten finns att vi kan vinna en medalj om det går riktigt bra, men då behöver vi ha lite andra resultat med oss. Det ska bli roligt att få köra på hemmaplan, det här är nog det närmsta en deltävling i Rally-SM kommer Göteborg så vi får kalla det hemmaplan. Jag hoppas det kommer mycket folk till skogen och även kommer förbi oss på serviceplatsen och snackar lite rally, säger Mattias Adielsson.