Mattias Adielsson tvåa i Rally-SM efter Skilling 500

Det blev en tung tävling för Mattias Adielsson och Bosse Holmstrand, när den tredje deltävlingen av årets Rally-SM avgjordes i Skillingaryd.

  • Vi fick aldrig riktigt det här flytet som man behöver ha den här helgen, säger Mattias Adielsson och fortsätter. Vi kom efter lite redan på fredagen och hade en bra plan till lördagen och kände att det inte var omöjligt. Tyvärr har varken bilen eller jag varit på topp under sista delen av tävlingen, därför orkade vi inte riktigt ge de andra en match. Jag måste säga att den här klassen är riktigt tuff, man får inte slappna av någonting under en tävling för då finns det ett gäng som genast åker ifrån dig, riktigt utmanande och utvecklande. Nu ar vi ett litet break och tittar över allt så vi får upp den rätta farten igen till nästa gång. Stort tack till hela vårt fantastiska team som alltid ställer upp på bästa sätt.

Nästa uppgift för teamet är en deltävling i serien som heter Grus-SM. Den 29 juli avgörs den deltävlingen i Älmhult, till dess lite välbehövlig semester från rally.

Länk till resultatlistan